Nissan Forum banner
1 - 6 of 6 Posts
G

·
Discussion Starter · #1 ·
ok.......this is a question on basic wiring....i realize most of my posts lately have been on projector wiring but this belongs in chassis not cosmetic/show.......so leave it here please!!!!

I was wondering if anyone has had this happen to them.......no low beams on one side of the car......my drivers side headlight will not get low beam......the bulb is good b/c i plugged it into the other outlet on the other side. The ground is good.....checked it with DVOM. Im not getting power at all over there. Any ideas??

Thanks
 

·
Red line chaser
Joined
·
814 Posts
Have you tried switching the two relays to see if the problem leaps to the other light? Only suggestion I can think of at the moment.
 
G

·
Discussion Starter · #3 ·
relays??

Where are the relays?? i couldnt find any in the engine compartment or the wiring diagram......im thinking we dont have any.
 

·
Administrator
Joined
·
1,075 Posts
Manytoys said:
ok.......this is a question on basic wiring....i realize most of my posts lately have been on projector wiring but this belongs in chassis not cosmetic/show.......so leave it here please!!!!
What?! We would move a post? ;)

I agree, this one belongs here. :)
 

·
Its a JEEP thing...
Joined
·
388 Posts
If this is with your Projectors.there are relays in the wiring harness that comes with them.....
 
G

·
Discussion Starter · #6 ·
stock

stock wiring.......ends up the drivers side wasnt working anymore.......who knows......this is on my friends SE......not my SE-R that i was doing projectors on
 
1 - 6 of 6 Posts
Top