Nissan Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Well i just put the hotshot header on my car a few days ago. Runs great but a few days later i got the dreaded "service engine soon" light on. Now i know why it is doing this. What i would like to know is there anything out there that can trick my ECU into beliving that the o2 is actually reading the exhaust after the cat?. Is it just wiring? or an actual different o2 sensor? I do not want to have a damn o2 bung welded after the cat. SO PLEASE let me know if there is something out there or how i can fix this problem!!
 

·
PB JELLY TIME!
Joined
·
1,484 Posts

·
Registered
Joined
·
27 Posts
Try the "Ghetto Sim" mod, take a look at the above vboard link. From doing research I've seen it to have the best results. I have not read of anyone having problems after installing it, even on 04's. for 10 bucks its worth a try. Anyone know of anybody who is using this and still throws a cell?
 

·
PB JELLY TIME!
Joined
·
1,484 Posts
Vspec04 said:
Try the "Ghetto Sim" mod, take a look at the above vboard link. From doing research I've seen it to have the best results. I have not read of anyone having problems after installing it, even on 04's. for 10 bucks its worth a try. Anyone know of anybody who is using this and still throws a cell?
He doesnt have anyhing to put the ghetto sim into though. He needs to have the bung welded onto the pipe, and then is able to put in the ghetto mod and then the sensor. He didnt want to have to weld anything on to begin with...
 
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top