Nissan Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Couple days ago I bought a 95 240sx, and the temp gauge is not working, now bafore I start to unbolting things, what can posibly be wrong? what is the first thing that I should look at? the heater is working but not as hot as is supossed to be, does it have something to do with that gauge problem?
All help will be apreciate.............
 

·
Admin and Sup Mod keeping the peace
Joined
·
8,624 Posts
Gerardo said:
Couple days ago I bought a 95 240sx, and the temp gauge is not working, now bafore I start to unbolting things, what can posibly be wrong? what is the first thing that I should look at? the heater is working but not as hot as is supossed to be, does it have something to do with that gauge problem?
All help will be apreciate.............
The temp sensor may be defective. It's located in the front of the motor on the passenger side; there are two sensors, the smaller one is the one for the temp gauge.
 

·
Registered
Joined
·
21 Posts
Discussion Starter · #3 ·
rogoman said:
The temp sensor may be defective. It's located in the front of the motor on the passenger side; there are two sensors, the smaller one is the one for the temp gauge.
Thanks man, I replaced the temperature sensor and now the gauge works now, I owe you one!

This thread can be closed now :thumbup:
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top