Nissan Forum banner

1 - 20 of 20 Posts

·
Registered
Joined
·
319 Posts
Discussion Starter #1
well after changing my brake pads which stop about as effectively as my worn out stocks i somehow managed to strip a stud and then blew my u pipe at the strip therefore fouling my plugs and making me look like a jackass as i ran a amazing 33 at 29 mph. so wow looks like i have some work to do this week before the convention.
 

·
DNE's VZR Conversion
Joined
·
6,079 Posts
man that really sucks.
 

·
Registered
Joined
·
37 Posts
$50 dollar fix max, don't sweat it, just put the upipe back on get some plugs, and stud and lug, and take to a mexican tire shop where they will do it for 25 bucks. And by the way upgrade your brakes to the adv22 (or what ever that number is, i really cant remember) and get an altima (non-abs) master cylinder. put those two things on and you wont have to worry about setting those small ass brakes on fire as much. (i have literally had flames coming out of my front wheels) ..........oh and some ss brakes lines, that should do it :cheers:
 

·
In Ur Threadz - Deleting!
Joined
·
1,906 Posts
^^^ Yep...I've seen the fire episode before. Good stuff.
 

·
Registered
Joined
·
319 Posts
Discussion Starter #6
well i got the new plugs in the old ones were whiter than snow. I managed also install the new stud by myself woot woot. it wasnt too bad once i figured out what to do.
 

·
Registered
Joined
·
80 Posts
yeah So you didn't foul your plugs... man I wouldn't boost your car at all till you figure out why on earth you're running lean. You may blow your motor.
 

·
Registered
Joined
·
319 Posts
Discussion Starter #9 (Edited)
seximagtr said:
yeah So you didn't foul your plugs... man I wouldn't boost your car at all till you figure out why on earth you're running lean. You may blow your motor.

do you know of a site with pictures of spark plugs that were rich or lean etc etc

now that i look at them they are more grayish
 

·
Registered
Joined
·
80 Posts
Rathi134 said:
do you know of a site with pictures of spark plugs that were rich or lean etc etc

now that i look at them they are more grayish
gray is still lean man, you need a brownish copperry color for a stoich burn. You've got something wrong with your motor
 

·
Registered
Joined
·
319 Posts
Discussion Starter #11 (Edited)
thats weird it just doesnt make sense, the jwt ecu has everything running rich as hell, well i guess i shall look into it, any ideas of where to start



bwt joffe you going to be around waterview any today? if you are could you come take a look at the plugs?
 

·
Registered
Joined
·
319 Posts
Discussion Starter #16
well the car drove perfect on the way to work. hit full boost and pulled hard. real hard. no pinging or anything like that. Just some random squeaking when i idled it in the parking lot. I am pretty sure the powersteering belt needs changing. I tightened the u bend again i am offically paranoid about it popping off again.
 

·
DNE's VZR Conversion
Joined
·
6,079 Posts
weld that puppy on there.. and also your bday is april 9 ? i thought it was past already.
 

·
DNE's VZR Conversion
Joined
·
6,079 Posts
oh i thought u had metal .
 
1 - 20 of 20 Posts
Top