Nissan Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

· Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hope for a little help here please, im about to go crazy!!

When the engine is cold it runs great, after 30 to 60 minuts it start to run like it was on 3 cyl. cannot take throttle and there is smell of petrol. Also if i start the car cold and then switch it off and on after 5 min, it doing the same. I checked the sparkplugs and they look great. Also the AFM is cleaned.
Can it be some kind of a sensor? Have a feeling that it get to much petrol, like if it runs the cold start mode on a hot engine.

Specs: stage 2, free flow exhaustpipe, no cat or Lambda is mounted.

Im from DK, hope you understand my school english:)
 

· Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #3 ·
There may be a major vacuum leak somewhere in the intake system. As for the smell of fuel, you'll have to look for leaks while the motor is idling; cracked hose, loose clamp, leaking fuel injector.
Thanks, what about the coil or the leads for the sparkplugs? The engine have been very hot from overheat. It look very old and used. Do I have to buy this original or?

Thanks for reply:)
 

· Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Luckly i did find one used coil here in DK for 50 euro and it works:)
Also a good seller on EBAY send me four coils and the wire for a very low price. So now i have replaced it all and have 1 extra.
All in all I did save a lot of money here.. This time:)
Thanks for being helpfull.
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top