Nissan Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

·
FIVE SPEED&FOAM INJECTION
Joined
·
1,541 Posts
What kind of shop is that dude? It took them two days to do your alarm?!?!?!?! I had mine done in like....an hour and a half-- Im not joking--LOL thats with the Microsensors and all!

Anyways. Is your Clifford the one where it has the harness that plugs right into the stock wiring harness? I dont even know if they went back that far? They wouldnt have had to splice any wires if they were adding actuators, b/c they were running new lines. I have an 87 car so Im not to familiar with the 86........but hopefully Zen or Zbum will see this and they might know a little better. From what I know, the voice comes from the drivers side door speaker.. Did they replace them and add an amp or anything? They would have had to cut the wire to the speaker that runs from the control box behind the ECU.

Hey.......how much did they charge you for install and what exactly did they do? Just a basic alarm with power door locks?
 

·
FIVE SPEED&FOAM INJECTION
Joined
·
1,541 Posts
X2..........thats what I figure......hey james pm me when you get a second
 

·
FIVE SPEED&FOAM INJECTION
Joined
·
1,541 Posts
turboZX said:
what the hell are u guys talkin about what warning voice??????? lol
The one in your head telling you to do a search......that voice....

Were talking about the lady who lives in the 84-86 (I think those years are right arent they?) 300zx dashboards.

The warning voice man.
 

·
FIVE SPEED&FOAM INJECTION
Joined
·
1,541 Posts
sphighend said:
The alarm is a radar alarm or whatever its called, forms a bubble sensor around my car. I got it because I like being able to leave the Ttops off and go into a store without worrying about my car too much.

The alarm (as of 2 years ago when I got it) was $300+ The labor was over $150 and each actuator was $70-$90. It took them 2 days because they had a lot of other appointments and they had to wait for the actuator parts.

Also understand I live in yakima washington, some po-dunk town with a lot of people who slap a tail pipe and cardboard wing on their car and think they are hot shit. Eventually you get those tard muffins working in the 3 car audio/alarm/mod shops here in town >: ( They also wouldnt sell me the alarm unless THEY did the install. Back at the time I knew even less then I know now.

For more clearification on the "bitching betty" wire (thats just great my x is named betty, lol) Where is this wire again? Does the wire come from the ecu to the drivers side front speaker normally? I have replaced the front speakers and ran all new wiring to all my speakers. I hope I havent completely lost that wire, that would suck.

And I did search for this before hand, but I didnt find anything relating to alarms, which was probably why I couldnt find what I was looking for seeming as it may not have been the alarm installation that was the problem. :)
That sucks man, I hate shops like that. I will sell anyone anything! LOL
If you ran new wire then there is your problem dude. If you arent running an amp then you should be able to hook the wire back up------I think that module sends a signal that cancels the signal from the radio to the speaker so it can broadcast its own though. Try it and see. As for wire color.....I only have the 87 Z FSM so do some looking on Zbum's site. His site is a huge help.





Hey James, I pmed you back on ZDRIVER
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top