Nissan Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
11 Posts
Discussion Starter #1
hi all

i have a 94 pathfinder vg30e 5 speed manual with a starting issue
jumped in my car to drive home it started then it had a hard time ideling i jus thought may just be cold or sumthing so took off on my way had a hard time taking off but as soon as the revs were in it acted fine till i had to come to a stop 4 a min then went to take off it stalled n then wouldnt fire.... so pushed it off the road few hand tool went to c if i could fix the problem
this is wat i found
has park up to spark plug (remove plug and tested)
has fuel pressure removed fuel line and turnd on ignition key all most drowned in fuel
had injection pulse check with a noid light on wire harness
no restictons in air intake
i have been taking this car through some serious off road action (lots of mud and water)
dose anyone now of common fallts with these tings
have thay know to skip, brake or strip timing belts
do any of the sensors play up if to much water is given to them...
any help will be greatly apprecated
chears =)
 

·
Moderator
Joined
·
3,553 Posts
If you're getting an ignition signal you still have a timing belt. The distributor is what gives you that signal. Have you run the ECU error codes?
 

·
Registered
Joined
·
11 Posts
Discussion Starter #3
well there isnt any ecu codes
i got it started again after playing with all the sensors and fully charging the battery
i found that the tps sensor was playing up but did not throw a code
it runs fine now but the ignition leads are breaking down when wet ill have to get some new ones
thanks
 
1 - 3 of 3 Posts
Top