s15 sr20de in s13 maf problem no start - Nissan Forum
SR20DE/DET Engines 1991-2002 Silvia

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old Mar 27th, 2014, 05:29 PM Thread Starter
NissanForums Newbie
 
Joined: Mar 2014
Posts: 1
s15 sr20de in s13 maf problem no start

Alright this is my first post on this forum,ive been on and off the internet for a couple days trying to figure this out and im hoping im just over complicating this. Previous to this incident I couldn't find a problem with the car, ran like a dream. I currently got stuck in a thunderstorm and drove my tubed front end s13 about 15miles before parking it where it sits right now. soaked the filter completely.after weather cleared the next morning I did everything I could to make sure there wasn't any water in chambers,and have a steady free turn over.so im hoping that clears me for internal damage.installed new plugs ,dried everything out and tried to get a idle.it started right up and when I tried to give some throttle it died.after a little messing around I tested the maf. unplugged maf started right up, idled fine and would hit a limp mode stutter. good deal right? I shut her off and purchased a new oem maf. skip a few days and I install said maf and go to crank getting no fire up. it will sit there all day long with the maf unplugged or plugged in right now. I have wet petrol smelling plugs,lots of carbon,and am getting spark to all 4 plugs. I know this is long but im trying to cover everything im stuck scratching my head and my wife is ready to kill me. please help

sethsaysRELAX is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Nissan Forum > 240SX/Silvia/S12 200SX > SR20DE/DET Engines

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Nissan Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Idle & Start up problem SR20DE s14 Help!!! orion_nz SR20DE/DET Engines 1 Nov 4th, 2008 12:19 PM
s13 - s15 xmrxnguy3nx S13 240SX 1989-1994 11 Mar 2nd, 2008 02:43 PM
s15 front on s13? rubin S13 240SX 1989-1994 45 Jan 19th, 2004 02:09 PM
S13 to S15 j4mie S13 240SX 1989-1994 8 Aug 6th, 2003 09:29 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome