No Start Condition - Nissan Forum
Altima SE-R Altima SE-R topic

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old Jul 24th, 2018, 07:28 AM Thread Starter
Sorta-Newbie
 
Joined: Jul 2018
Posts: 12
No Start Condition

I have a 2005 Altima se-r auto. I was troubleshooting oil pressure when I was idleing the vehicle and it dies. Ive checked the ignition coils and they have one spark on initial turning of the key and when quitting attempting to start none in between. I then thought it could be a fuse or relay and that seems ok. So I moved to the crank sensor which is new now yet still the same issue. I shot wires on the crank sensor and with the key in the on position the red wire has no power as far as I can tell. Could this be the issue or has anyone dealt with a situation similar? Any help is appreciated.


Once you think your going fast, your slowing down.
pv307511 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old Jul 24th, 2018, 07:29 AM Thread Starter
Sorta-Newbie
 
Joined: Jul 2018
Posts: 12
Also the car is a 3.5l v6

Once you think your going fast, your slowing down.
pv307511 is offline  
post #3 of 3 Old Jul 25th, 2018, 08:38 PM
NissanForums Newbie
 
Joined: Jul 2018
Posts: 4
In having the same issue with my 06 SER
Zac Edmonson is offline  
Reply

  Nissan Forum > Altima/Stanza > Altima SE-R

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Nissan Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"97 Sentra !.6 in a No Start , No Spark Condition Advice Welcome zippyga16 B14 95-99 chassis 8 Sep 12th, 2013 03:32 AM
Odd no-start condition (cranks but no start) Aurora40 GA16DE 1.6L Engine 6 Jun 18th, 2005 08:57 PM
No Start condition, Need thoughts on my hypothesis stevja1 B14 95-99 chassis 11 Apr 13th, 2005 10:07 AM
'93 SE-R No Start Condition - Even after starter replacement. vmok B13 91-94 chassis 7 Nov 21st, 2004 07:54 PM
'95 Sentra no-start condition kruitz GA16DE 1.6L Engine 2 Nov 13th, 2003 10:31 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome