versa 2012 problem - Nissan Forum
2007+ Nissan Versa Discussion area for the 2007 and up Nissan Versa

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old Jun 3rd, 2019, 11:48 AM Thread Starter
NissanForums Newbie
 
Joined: Jun 2019
Posts: 1
versa 2012 problem

Hello guys,
This problem is happening on my versa 2012 sv, when you start accelerating, of you do it slowly the car run smooth, but when you need a little bit more for example to merge the high speed traffic from a ramp this problem is worst, the acceleration is horrible and feels like ride a horse, too much jerks, I don't know how to explain this problem, so I made a video, on the videothe gas peddal was at 50% and 100% from 0 mph in both 50% and 100% the car feels very bad, I replaced the MAF sensor but nothing change, please see attached links below

https://youtu.be/6zZXH79d29I
https://youtu.be/VZNtTVPVlLU

Let me know, Thanks in advance
Best regards

morenob2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Nissan Forum > Nissan Versa > 2007+ Nissan Versa

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Nissan Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome