Rattling noise when driving - Nissan Forum
General Maxima Discussion For general Maxima discussion

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 Old Apr 19th, 2008, 08:44 PM Thread Starter
Sorta-Newbie
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 12
Exclamation Rattling noise when driving

Hey Guys i got a tricky one for you. I have an 02 maxima which is experiencing this rattling noise when i drive like rocks moving around in a tin can. It doesn't seem to be affecting my performance as it rides great. This noise happens only when driving. I have put the car in park then reved it to try and reenact that same noise, but it doesn't make that noise at all when in park(tricky lil bastard). I thought it may have been my exhaust banging around the body but nothing feels that lose or close to be banging anything(all looks snug). I was wondering if any one has experienced this or might have a clue as to what it may be?

Thanks!
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old Apr 19th, 2008, 09:39 PM
MODR H8R
 
JNCoRacer's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Plano, TX
Posts: 658
Send a message via Yahoo to JNCoRacer
Where's the noise coming from? Front? Back? Which side?
post #3 of 4 Old Apr 20th, 2008, 10:54 PM Thread Starter
Sorta-Newbie
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 12
Thats the frustrating part it's hard to tell since i'm in the drivers seat and it sounds liek it's everywhere. Thats why i tried parking the car and reving the engine while outside to pin point the exact spot, but it won't make that noise while parked. I recently installed my injen intake and was poking around the exhaust to see if anything was loose and i did manage to shake the piping around a bit to see if i heard anything. Whats odd is i haven't heard the noise much lately ever sine then. I still have a feeling it'll come around. So i guess what we have is that it only occures when driving, and when i mean driving is when i'm pressing the accelerator and gets louder when about to shift gears then stops momentarly until i'm picking up speed again for the next gear. I don't believe its the tranny since the shifting is smooth, and don't feel anything awkward during any shifting from gear to gear(automatic). Sorry for the confusion:/.
post #4 of 4 Old Apr 21st, 2008, 12:02 AM
MODR H8R
 
JNCoRacer's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Plano, TX
Posts: 658
Send a message via Yahoo to JNCoRacer
Maybe loose splashguards? What kind of CAI did you install? I had put a Place Racing intake on my 99 (You have to cut a big 3-4 inch hole beside the battery) and the cone filter came off and was knocking around behind the fog light.
Reply

  Nissan Forum > Maxima > General Maxima Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Nissan Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On