Primera P12 Problem - Nissan Forum
General Discussion For general Nissan discussion.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 Old Aug 18th, 2004, 08:17 PM Thread Starter
NissanForums Newbie
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1
Unhappy Primera P12 Problem

I have a 2002 2.2 dci with sat nav.. Since i purchased it, other than Speedo everything else is in KP/H and not MPG for fuel settings for example etc...

I looked through manuals and cannot find away to change it... I phoned three local dealers and all have given diffrent responses from... "I dont know sir" to It might be in your Manual...

Please could someone elighten me on how to change computer to MPH and MPG and not import setting...

Vehicle is not an import... not sure why it is in this mode

Does it need consult system plugging in?

Regards in advance...
baxtersantiques is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 Old Aug 18th, 2004, 09:10 PM
Doodeee doodee doodee doo
 
niky's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Philippines
Posts: 1,495
Eh, where do you live? The Primera 2.2 DCi was only sold in Europe and Asia, so I suppose all instruments would be in metric... how you got one with an MPH Speedo is beyond me...

Bigbigcar.com
My new hobby... driving.

Ford Lynx RS / Mazda Protege MP3: Slow but Furious out of the box. :D
post #3 of 5 Old Sep 10th, 2004, 06:38 PM
NissanForums Newbie
 
Join Date: May 2004
Posts: 2
Smile

you can re install the soft with the install dvd rom disk. when you do you should select mpg kmh.


Quote:
Originally Posted by baxtersantiques
I have a 2002 2.2 dci with sat nav.. Since i purchased it, other than Speedo everything else is in KP/H and not MPG for fuel settings for example etc...

I looked through manuals and cannot find away to change it... I phoned three local dealers and all have given diffrent responses from... "I dont know sir" to It might be in your Manual...

Please could someone elighten me on how to change computer to MPH and MPG and not import setting...

Vehicle is not an import... not sure why it is in this mode

Does it need consult system plugging in?

Regards in advance...
stephenfell is offline  
post #4 of 5 Old Aug 31st, 2005, 07:48 AM
NissanForums Newbie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5
Hi I'm a new member and I own a primera p12 since 2003. I want to disable the seatbelt beepers can anyone help me to do this;
enginekiller is offline  
post #5 of 5 Old Dec 3rd, 2012, 06:29 AM
NissanForums Newbie
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 4
Hallo, i have nissan primera 2002 2.2di and display writes: "please insert a program disc". when i do this action its starting installing but at the end it writes: "installed unsuccessfully please replace the program disc". nothing is working on centrale console, what can i do?
levancho940 is offline  
Reply

  Nissan Forum > General > General Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Nissan Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



  Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
97 4cyl pickup engine cutout problem - help! Capncavedan Truck & SUV 81 Oct 21st, 2007 11:39 PM
Stalling problem with 92 maxima...HELP! Kristen514 J30 1989-1994 Chassis 13 Sep 14th, 2005 09:40 AM
RPM ideling problem sunnyray GA16DE 1.6L Engine 9 Jun 2nd, 2004 08:47 PM
Hi all, I'm new here. Got a problem with my B14, pls help. Mayonaise B14 95-99 chassis 8 May 12th, 2003 07:03 AM
P12 Primera 20V CarbonBlack200 General Discussion 6 May 3rd, 2002 12:30 AM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On